Medlemshelg juni 2018

Medlemmar enbart

Datum

2018-06-01 - 2018-06-03 (v. 22)

Medlemsweekenden den här gången planerar vi göra lite extra utav, för att fira att nu är sommaren här.

Bland annat vill vi ge våra medlemmar en speciell upplevelse i den övre salen, med de extra möjligheter som finns i just det rummet; där finns plats och möjligheter...
- och en del av våra nya leksaker kommer passa utmärkt för ett gästuppträdande i den stora, rustika salen.

Vi planerar en ”snurrig och ljusande” möjlighet att skapa nåt estetiskt vackert, samt eventuellt samtidigt ”gå loss” med vida gester, ackompanjerat av ljudliga resultat efter höstens/vinterns övningar när det gäller cracking med olika singeltails. 
De vackra piskorna skall även få möjlighet att dansa sin helt speciella dans längsmed golvet, innan de likt en kobra styrd av en duktig ormtjusare reser sig upp och fördelar sina starka kyssar över en väntande kropp.

Sen planerar vi en helt speciell middag; nån konspiration mellan flera kockar verkar ha planerat en attack i Husfrun's kök, som skall resultera i en flera rätters festmiddag (så får vi se om Husfrun alls klarar släppa in dom i köket, samt hur mycket hon klarar av att låta de hållas med sitt! *skratt*)
Planen är i alla fall att göra nåt helt speciellt i matväg för våra medlemmar, och förberedelserna är redan i gång för att ge er nåt att minnas.

Annars är vi mottagliga för inspel från medlemmar om det är nåt speciellt ni vill önska vi tar tag i denna weekenden (eller på andra medlemsweekends); vi lovar att se över vilka möjligheter som finns att genomföra de idéer ni kommer med!

Till denna weekenden krävs föranmälan, då vi satt ett maxtak på antal gäster, för att kunna få till den festmiddagen vi vill ha.

 

En helg varje månad, oftast första helgen i varje månad (men vissa undantag finns) är The Mansion öppen för medlemmar - ja, självklart annars också, men första helgen är oftast inplanerad i kalendariet*.
Alla dungeons och lekrum står självklart till våra medlemmar förfogande, liksom utemöjligheter om lust och bra väder finns.

Dessa helger blir alltid trevliga och informella; det händer rätt som det är att några medlemmar som skall hit, ringer andra medlemmar, och plötsligt blir det en stor fest.
Kanske tar några medlemmar tag i en fantasi, vi hittar ett passande rum, och sen startar vi med liv och lust att bygga ännu en ny dungeon eller ett lekrum; sådana weekends är ofta de roligaste. Vilt letade efter saker att nyttja i alla The Mansions gömmor, skratt och kul i snickeri / metallverkstad / läderverkstad, delande av fantasier och tankar över en målarpyts, långa ”planeringsmöten” över en kopp kaffe eller ett glas vin där vi lär känna varandra bättre.
Vi utbyter erfarenheter med varandra och lär oss nya saker till framtida glädje.

Naturligtvis är vi öppna för önskemål till specifika teman på dessa arrangemang; kom med förslag, så kör vi i gång.

En del medlemmar vill bara ha en mini-semester från vardagen, och nyttjar månadens medlemshelg till just det; att i lugn och ro ägna sig åt varandra och den roll de har i förhållandet, utan att bli störd av barn, svärmor, jobb, grannar eller andra ovidkommande.
På The Mansion får varje medlem vara just ”där” de vill mentalt. Vill några bara vara privata och njuta av varann, får de självklart det, i vetskap om att det blir respekterat av övriga.

* Alla andra helger och dagar (när vi inte har något större arrangemang) kan våra medlemmar ringa och säga till att de vill komma hit för en trevlig weekend/kväll, varpå vi öppnar huset för de önskemål som finns, om möjligt.