Hantverks/pyssel helg 2019

Öppet för icke medlemmar

Datum

2019-05-17 - 2019-05-19 (v. 20)

The Mansion's Pysselgrupp håller hantverk/pyssel-weekend!

Då det är viktigt med god och nog arbetsplats för de som vill hantverka/pyssla, samt att vi vill prova göra detta så intressant som möjligt för de deltagande, kommer vi inte att hålla detta arrangemang öppet för alla den här gången...
- i stället kommer vi att se till vilka som anmäler sitt intresse och vad de har lust att göra, för sen att prova samla de med liknande "planar" för att weekenden skall bli så givande som möjligt för de deltagande.
Det betyder att vissa kan få ett "nej, tyvärr" vid önskan om deltagning, men målet är att vi skall ha möjlighet för många olika riktningar innanför hantverk/pyssel. Då kan vi hellre arrangera fler sådana weekends på olika teman, så att man kan välja lite mer specifikt efter eget intresseområde.

17 - 19 maj, vecka 20, slås dörrarna upp till The Mansions hobbyverkstad och snickeri!
Varför inte prova på läderarbete, göra en piska, snickra ett S:t Andreaskors? Tillverka utrustning eller utsmyckningar till hemmet eller till någon dungeon, kläder, smycken, draperier...
- det är bara fantasin som sätter gränser!
Vid önskan om deltagning, vill vi att du/ni skriver lite om vad ni kan tänka er jobba med, så vi kan skapa den gruppen som fungerar bäst :)

Låt oss se vad vi kan samla för hobby-intressen denna weekenden, och ha nån trevliga och kreativa dagar tillsammans!
- vi har utrustning för läderarbeten, stor lädersymaskin, ett antal vanliga symaskiner, välutrustat snickeri, utrustning för sidenmålning, reparbeten, pärlor och annat traditionellt hobbypyssel.
Även andra pyssel-aktiviteter finns det gott om möjlighet för.
Välkommen att komma och pyssla, tillverka något handfast, eller bara umgås med likasinnade.
 
Även icke-medlemmar är hjärtligt välkomna på pysselweekend.
Enbart förhandsanmälan! Gäller både medlemmar och icke-medlemmar!
 
Priser för evenemanget
Inträde 350 kr för icke-medlemmar (100 kr för medlemmar)
Övernattning från 300 kr/säng/weekenden i sovsalen, eller från 1000 kr/rum/weekenden.
Helpension kostar 700 kr/person/weekenden (middag - nattamat fredag, frukost - lunch - middag - nattamat lördag, frukost - lunch söndag, samt fika när man vill).
Dryck köpes separat (vin, öl, läsk).

Kostnad för förbrukningsmaterial tillkommer om inte medtaget material används. Faktisk kostnad beror på vad som tillverkas.

Anmälan
Anmälan till info@bdsm-mansion.se senast 1 maj. Inbetalning senast 5 maj till vårt BankGiro om inte annat avtalats speciellt.
Vi håller möjligheten för anmälan öppen så länge det finns platser kvar.