Valborg 2019

Öppet för icke medlemmar

Datum

2019-05-03 - 2019-05-05 (v. 18)

2019 är Valborgsmässoafton på en tisdag, vilket ger att vi, orsakad av sen påsk, "flyttar" vårt Valborgsfirande till weekenden efter; 3 - 5 maj.
Dock håller vi möjligheterna öppna för en långweekend, om intresset finns, och någon vill komma t.ex. redan onsdag eller torsdag

Även icke-medlemmar är välkomna på valborgsfirande.

Självklart firar vi Valborg på traditionellt sätt, med en brasa ute om vädret tillåter.
Vi sitter ute så länge vi vill, en del kanske tills brasan brunnit ända ner...

Med värmen från brasan i kroppen kopplar vi sedan av inne i lilla loungen, eller nyttjar några utav alla de andra möjligheter vi har här i The Mansion.

Alla dungeons och lek-rum står självklart till förfogande dygnet runt, och även denna gång kommer vi att ha något nytt i tillägg till allt som finns sedan tidigare.

Enbart förskotts-anmälan! Gäller både medlemmar och icke-medlemmar.

Förhandsanmälan till vår e-post info@bdsm-mansion.se senast 10/4, och inbetalning till vårt BG före 17/4 (om inte annat avtalas speciellt). Efter 10/4 tas anmälan emot enbart om det fortfarande finns lediga platser.

Priser för evenemanget
Inträdesavgift: 350 kr/pers för icke-medlemmar, 100 kr för medlemmar.
Mat: 350 kr/dygn/person (middag och nattamat ena dagen, frukost och lunch nästa dag)
Enbart middag: 250 kr/person/middag
Boende: se prislistan. Boende fördelas allt eftersom anmälan inkommer, så om man vill vara säker på ett specifikt rum måste man boka i tid!

Incheckning mellan kl 16 och 18 på fredag, eller 15-17 de andra dagarna, om inte annat är avtalat.

Arrangemangets värdar kommer information om sen.

Vår shop kommer att vara öppen en timmes tid varje dag under valborgsfirandet (annars öppnas den självklart och gärna på direkt förfrågan från intresserade). Här finns BDSM-utrustning i läder. korsetter från Snobz och Vollers, guldsmycken, och lite annat.