Medlemshelg maj 2020

Medlemmar enbart

Datum

2020-05-20 - 2020-05-24 (v. 21)

En helg varje månad, oftast första helgen i varje månad (men vissa undantag finns) är The Mansion öppen för medlemmar - ja, självklart annars också, men första helgen är oftast inplanerad i kalendariet*.
Alla dungeons och lekrum står självklart till våra medlemmar förfogande, liksom utemöjligheter om lust och bra väder finns.

Dessa helger blir alltid trevliga och informella; det händer rätt som det är att några medlemmar som skall hit, ringer andra medlemmar, och plötsligt blir det en stor fest.
Kanske tar några medlemmar tag i en fantasi, vi hittar ett passande rum, och sen startar vi med liv och lust att bygga ännu en ny dungeon eller ett lekrum; sådana weekends är ofta de roligaste. Vilt letade efter saker att nyttja i alla The Mansions gömmor, skratt och kul i snickeri / metallverkstad / läderverkstad, delande av fantasier och tankar över en målarpyts, långa ”planeringsmöten” över en kopp kaffe eller ett glas vin där vi lär känna varandra bättre.
Vi utbyter erfarenheter med varandra och lär oss nya saker till framtida glädje.

Naturligtvis är vi öppna för önskemål till specifika teman på dessa arrangemang; kom med förslag, så kör vi i gång.

En del medlemmar vill bara ha en mini-semester från vardagen, och nyttjar månadens medlemshelg till just det; att i lugn och ro ägna sig åt varandra och den roll de har i förhållandet, utan att bli störd av barn, svärmor, jobb, grannar eller andra ovidkommande.
På The Mansion får varje medlem vara just ”där” de vill mentalt. Vill några bara vara privata och njuta av varann, får de självklart det, i vetskap om att det blir respekterat av övriga.

Nu är det en lång-weekend i förbindelse med Kristi himmelsfärdsdag, och vi hoppas medlemmarna vill va med över flera dagar...
- vi vill ha den årliga speciella medlemsmiddagen på lördag.
Men även ha en arbetshelg, där vi har en del arbete att göra, bl.a. med ombyggnader av dungeon, årligt grundligt översyn av alla BDSM-möbler, underhåll av utrustning, samt annat som för föreningen framåt :)

Priser:
Övernattning från 150 kr/säng/natt.
Helpension kostar 350 kr/person/dygn (middag + nattamat enda dagen, + frukost - lunch dagen efter, samt fika när man vill).
Dryck köpes separat (vin, öl, läsk).

Anmälan senast 6 maj, betalning till vårt BG senast 30 april.