Öppna Veckorna 2021

Öppet för icke medlemmar

Datum

2021-07-12 - 2021-07-23 (v. 28)

Missa inte The Mansions Öppna Vecka!
- en chans att uppleva The Mansion under avslappnade former, och för en billig peng och komma in i gemenskapen med det arbete som alltid utförs under öppna veckorna!

Missa inte The Mansions Öppna Veckor!
- en chans att uppleva The Mansion under avslappnade former, och för en billig peng och komma in i gemenskapen med det arbete som alltid utförs under öppna veckorna!

Även i år blir Öppna veckan hela två veckor!
Öppna veckan startar måndag 12 juli, och avslutas 23 juli efter lunch (utcheck senast klockan 14 den 23 juli)

(24 juli firas Den Internationella BDSM-dagen; i år blir det en hel weekend!
- eget arrangemang som kräver egen anmälan).

Öppna veckans självkostnadspris för boende + frukost, lunch och middag, samt fika och annat, är 300 kr/medlem/dygn, alternativt 350 kr/icke-medlem/dygn.
Inträdesbiljett: priset för en Tuja Brabant (100 kr) per person, som går till den ständigt växande häcken för insynsskydd av parken till glädje för medlemmar och gäster.
Tujorna köps om möjligt in i förväg och är klara för plantering när ni kommer.

Varje medlem/gäst skall putsa fönstren i det rum de bor i (eller annat rum, om eget rum redan är putsat), samt deltaga i annat arbete som skall göras under veckan; arbete blir fördelat efter kunskap och lust, så sig till om det är nåt du speciellt tycker om att hålla på med!)
Vi jobbar 5-8 timmar varje dag; från senast 10 till lunch vid 13, sen fortsätter vi från 14 fram mot middagen.

Man kan komma och stanna även helt utan arbetsplikt, men då är det normalpris för boende och mat.

Vi hoppas på mycket social samvaro, spännande idé-utbyten, solvarma dagar i trädgården eller på badplatsen, mysiga grillkvällar i trädgården, mycket lek och skratt, olika tävlingar med mera, samt att ännu flera får glädja sig över det våra medlemmar har döpt till ”The Mansion-känslan”.

Förfrågningar och/eller anmälan gör ni till info@bdsm-mansion.se

Alla som vill är hjärtligt välkomna att hjälpa till med vad de kan medan de är här; vi vet redan att någon vill måla fönsterramar, någon vill måla lite inomhus, några vill bygga (åtminstone en) ny dungeon, o.s.v.

The Mansion är ett ställe i en ständig utveckling för att bli så som våra medlemmar vill ha det, och enda sättet att få det till på, är att ni som vet hur ni vill ha det, bidrar till att det blir som ni vill.

Snickeri och metall-verkstad står naturligtvis till förfogande för de som vill fixa något, liksom läderverkstaden om någon vill fixa ett-eller-annat på egen utrustning (notera; ingen planerad workshop, därför ingen instruktion/hjälp).

På kvällarna/nätterna har vi självklart kul och fest och njuter av allt som The Mansion har att erbjuda...
- kanske får vi inspiration till fler saker som ”bara måste” tillverkas?

Förfrågningar och/eller anmälan gör ni till info@bdsm-mansion.se

Vår shop är självklart öppen, med läderarbeten, korsetter, guldsmycken med mera.