Påsk 2021

Öppet för icke medlemmar

Datum

2021-03-26 - 2021-04-05 (v. 12)

Kommit ur vinterdvalan och vill kicka igång det nya BDSM-året på The Mansion?
I år har vi öppet för medlemmar och icke-medlemmar 8 dagar, dock räknar vi med att de flesta besökare kommer till påskhelgen 19 - 22 april.

Förutom en tid av umgänge och trevligheter med likasinnade, i anslutning till alla våra dungeons, så kan vi även detta året, tillsammans med vår samarbetspartner, erbjuda gemensamma måltider och boende.
Vi gör en trevlig middag på påskafton, och traditionen trogen, finns påskgodis också.

Det finns en shop med gott hantverk gällande läderarbete, såsom floggers, olika piskor, manchetter/bojor, halsband mm.; allt gjort i egen läderverkstad. Så har man glömt något i "verktygslådan", lär man kunna fylla ut med nytt hantverk. Det finns även en del smide, guld och silver och lite metallhantverk i shop'n. Där har man också underbara riktiga korsetter från bl.a. Snobz och Vollers.

För detta evenemang gäller följande priser:
Entréavgift: för ickemedlem 350 kr, 100 kr för medlemmar.

Mat: frukost/lunch/middag/fika/nattamat 350 kr/pers/dag.
Bara middag 250 kr/pers/middag

Boende finns från 150 kr/natt

Föranmälan krävs: Meddela antal personer, vilka dagar ni stannar och hur ni planerar att bo till info@bdsm-mansion.se
- ingen oanmäld kommer in på våra arrangemang, vare sig medlemmar eller gäster.

Anmälan senast 25 mars. Inbetalning senast 5 april till vårt BankGiro 224-8847, om inte annat avtalats speciellt. Vi håller möjligheten för anmälan öppen så länge det finns platser kvar.
För bokning av plats betalas en bokningsavgift på 500 kr, som inte är återbetalbar (detta gäller icke-medlemmar); resten av summan skall betalas in innan sista betaldatum.
Vid avbokning efter sista betaldatum återbetalas inget.

Anländer man med tåg, kan vi, efter avtal, oftast organisera att hämta på närmaste järnvägsstation för 100 kr. Hör av er till oss om så kan va aktuellt, så provar vi ordna så att fler kan hämtas samtidigt.

Incheck är mellan 16 och 18, och alla som inte har varit här förut, eller som inte har varit här på ett tag, måste va med på en rundvandring.
Under rundvandringen får man se lite av vad som finns, samt får en del information som är viktig att alla tar del av.