Att bli medlem

The Mansion är inte en förening öppen för alla. Föreningen riktar sig i första hand till BDSM'are. 

Vi har inte som mål att bli "störst" i medlemstal som BDSM-club... vi har som mål att bli bäst för våra medlemmar! Ett ställe där medlemmarna känner sig hemma, ett "home away from home". 

 

Några medlemsröster: "En oas i tillvaron", "Lek och buslandet för vuxna", "Stället vi alltid längtar tillbaks till", "Jag vill leva, jag vill dö på Mansion" ..

 

Medlemmar ska ha ett intresse av erotisk dominans, mer än bara ”generell nyfikenhet”.

- Man kan ha mer eller mindre erfarenhet.
- Man kan gå i gång på att dominera, bli dominerad, eller båda.
- Man kan gå i gång på mentala lekar, bondage, eller hårdare BDSM.

Den som önskar ansöka om medlemsskap måste antingen rekommenderas av en existerande medlem till ett samtal med föreningens styrelse, eller skicka styrelsen en förfrågan om att få komma för ett samtal. Under samtalen presenterar vi föreningen, och personen i fråga presenterar sig. Om vi efter samtalen tycker personen passar in i The Mansion och personen är fortsatt intresserad, är nästa steg att vara med på ett öppet arrangemang. Efter det kan medlemskap sökas.

Vi försöker hålla en jämn fördelning bland medlemmarna av singlar och par, kvinnor, män, dominanta, undergivna m.m.

 

För oss är diskretion oerhörd viktig - brister man i diskretion, leder det till omedelbar uteslutning.

Vi har en mycket kort och snabb väg ur föreningen för den som inte sköter sig. Följer man inte våra regler finns en enda möjlighet att stanna - att be om ursäkt inför ALLA som bevittnade händelsen, att vi accepterar ursäkten OCH att den drabbade accepterar den.