Medlemskap

Det finns olika typer av medlemskap, från föreningsmedlemskap och klubb-medlemskap till VIP. Kontakta oss för aktuella medlemsavgifter.

Medlemskapet ger tillgång till medlemsweekend varje månad, liksom The Mansions större fester och olika arrangemang (kostnad för övernattning och ev mat/dryck tillkommer, liksom ev inträde vid speciella arrangemang, som till exempel Öppna Veckan eller om någon föredragshållare hyrts in)

Som medlem är du normalt alltid välkommen till The Mansion - ring i förväg för att höra så det passar. 

Medlemmar kan påverka hur framtida dungeons och temarum ska formas och inredas. Medlemmar kan också hyra lokalerna till egna arrangemang.

Evenemangsmedlemskap (tillfälliga gästmedlemskap) förekommer vid evenemang som är öppna för icke-medlemmar. Se respektive evenemang för prisuppgift.

Föranmälan krävs alltid, oavsett om man är medlem eller ej.


***

VIP-medlem

VIP-medlemskap graderas efter vad den enskilda önskar och kostnaden sätts därefter, upp till "all included" som inkluderar samtliga inträden och mat. Till exempel ett eget rum/svit som enbart nyttjas av VIP-medlem.

För VIP-medlem ingår sängkläder, handduk och morgonrock. VIP-medlem får dessutom specialerbjudanden från shoppen.

Att bli medlem

The Mansion är inte en förening öppen för alla. Föreningen riktar sig i första hand till BDSM'are. 

Vi har inte som mål att bli "störst" i medlemstal som BDSM-club... vi har som mål att bli bäst för våra medlemmar! Ett ställe där medlemmarna känner sig hemma, ett "home away from home". 

Några medlemsröster: "En oas i tillvaron", "Lek och buslandet för vuxna", "Stället vi alltid längtar tillbaks till", "Jag vill leva, jag vill dö på Mansion" ..

Medlemmar ska ha ett intresse av erotisk dominans, mer än bara ”generell nyfikenhet”.

- Man kan ha mer eller mindre erfarenhet.
- Man kan gå i gång på att dominera, bli dominerad, eller båda.
- Man kan gå i gång på mentala lekar, bondage, eller hårdare BDSM.

Den som önskar ansöka om medlemsskap måste antingen rekommenderas av en existerande medlem till ett samtal med föreningens styrelse, eller skicka styrelsen en förfrågan om att få komma för ett samtal. Under samtalen presenterar vi föreningen, och personen i fråga presenterar sig. Om vi efter samtalen tycker personen passar in i The Mansion och personen är fortsatt intresserad, är nästa steg att vara med på ett öppet arrangemang. Efter det kan medlemskap sökas.

Vi försöker hålla en jämn fördelning bland medlemmarna av singlar och par, kvinnor, män, dominanta, undergivna m.m.

För oss är diskretion oerhört viktigt - brister man i diskretion, leder det till omedelbar uteslutning.

Vi har en mycket kort och snabb väg ur föreningen för den som inte sköter sig. Följer man inte våra regler finns en enda möjlighet att stanna - att be om ursäkt inför ALLA som bevittnade händelsen, att vi accepterar ursäkten OCH att den drabbade accepterar den.